Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Следите на късмета отведоха Захари Бахаров и Яна Маринова отново в София в шоуто на 21 септември по NOVA. Столицата беше последната спирка от лятното турне на предаването.

Водещите се срещнаха с няколко късметлии, сред които бяха двама милионери - Румен Георгиев, който спечели 1 000 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 3“ и Петър Огнянов, който грабна същата сума, но от билет „Златните пирамиди за милиони 2“.

„Купих си кола, а сега съм в търсене на апартамент“, каза Румен, който е родом от Видин, но живее и работи в София. Късметлията пожела на всички участници здраве и да имат същия късмет като неговия.

Петър сподели, че се чувства прекрасно. Той си е купил къща на два етажа в Самоков с част от печалбата от 1 000 000 лева. „Животът ми се промени коренно“, каза късметлията.

Живко Желязков от град Нови Искър, който спечели 200 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 3“ разказа, че животът му се е променил в добра насока. „Когато видях есемесът за преведената сума бях безкрайно щастлив благодарение на Национална лотария“, каза късметлията. Той сподели, че е харчил сериозно от печалбата. „Първо направих хубав ремонт, върнах малко кредити, помогнах на дъщеря ми да стартира собствен бизнес. Отделих пари за образованието на внуците ми, купих си и едно камионче“, разказа Живко.

Турнето на Национална лотария посети и късметлии в игрите на шоуто. „Много се радвам, че спечелих автомобила“, каза победителят в играта „На крачка от късмета“ Стоян Николов от Пазарджик.

Късметлията Ремзи Кадир, който спечели 60 000 лева от играта „Сейфове“, си е купил апартамент с печалбата. „Късметът беше на моя страна. Радостта беше голяма“, каза той. Турнето гостува и на Иванка Янкова от Варна, която грабна 40 000 лева и 5-дневна екскурзия за двама в Барселона. Тя е почерпила всички свои близки и приятели, била е  на екскурзия из България за една седмица и е вложила част от печалбата в бизнеса си. 

Не пропускайте предаването Национална лотария следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.