Александър и Радостина саботираха племето си

Днес станахме свидетели на първия саботаж в „Игри на волята: България“. Преди провеждането на битката за номинации, Александър и Радостина от племето на Траки се разбраха да загубят битката, за да номинират Илиан, който смятат за основен виновник за разцеплението в отбора им. И така Траки останаха последни и номинираха  Илиан.

Георги спечели капитанската битка в „Игри на волята: България“

Битката тази вечер беше разделена на шест индивидуални сблъсъка. Във всеки от тях участваше по един играч от всяко племе. Войните трябваше да се катерят по въже, за вкарват топки в кош, да държат тежести над главите си, да нанизват рингове, да балансират собствената си тежест и накрая да балансират. Най-добре се представиха Прабългари, втори Славяни, а последни Траки, които тепърва ще разбират, че всъщност е имало саботаж и някои от играчите не са дали всичко от себе си.

Прабългари пак ще спят в луксозната вила в „Игри на волята: България“

На номинациите стана видимо, че племето на Траки е абсолютно разделено и няма надежда някога пак да бъде единно. Александър, Ана – Мария, Радостина и Добрин номинираха Илиан, като не бяха искрени пред Александра Сърчаджиева за доводите си. Пред водещата те се опитаха да представят Илиан като силен играч и такъв, какъвто ще се справи с битката, а истината е, че те нямат желание той да се справи в петък и се надяват да загуби. Дали ще ги зарадва или Илиан ще спечели елиминационната битка, ще разберем в края на седмицата.

Гичка: От "Игри на волята" разбрах, че това не е моята игра

Добрин за пореден път провокира спор в племето на Траки. За него участието в предаването е мисия и целта му е да защити пред всеки теорията си, че популацията на рибата е застрашена и съвсем скоро няма да има рибни запаси. Тезата му ядоса Илиан, Атанас и близначките, които намират поведението му лицемерно, защото въпреки разговорите и заявката, че е веган, той не е спрял да яде риба и месо. До къде ще стигнат драмите при Траки и ще успее ли Добрин да защити тезата си, ще стане ясно в следващите епизоди.

Амелия-Мира взе втора победа над прабългари

Утре вечер е втората номинационна битка за седмицата. В нея ще се изправят Прабългари и Славяни. В племето на Прабългари също се подготвя преврат, а в племето на Славяни, жените ще се разберат кой да номинират ако загубят. Дали стратегиите ще се окажат правилни, кой ще спечели, кой ще загуби и кой ще е вторият номиниран, който ще се бори за оставане в шоуто - утре вечер от 21.00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.