Битка между Траки и Славяни в петък

Днес стана ясен и вторият номиниран за напускане на шоуто и това е Бояна. Славяни загубиха битката, в която племената трябваше да минат под дънер изкопавайки дупка в пясъка и да пренесат дървен сандък. След това трябваше да отворят сандъка в който имаше 5 топки, с които трябваше да разрушат пъзела на противника, а на финала по двама от всяко племе трябваше да наредят пъзела. В крайна сметка Пламен и Роберта се справиха с пъзела по-бързо от Амелия – Мира и Томас и по този начин Прабългари спечелиха четвърта поредна победа.

Атанас отново номиниран в „Игри на волята: България“

Племето на Славяни е най-задружното, затова и номинациите им бяха най-трудни. Всички се чувстват близки, но в крайна сметка номинираха Бояна, която също като при номинацията на Наско, дори не участва в битката днес. Основната причина за племето е контузията на ръката и. Останалите смятат, че тя няма как да се оправи толкова бързо, че да се включи пълноценно в битките.

Роберта смени Венцислава като капитан на Прабългари в „Игри на волята: България“

Траки получиха изненадващо писмо и трябваше да направят слънчев компас. Единственият от племето, който знаеше как се прави това бе Наско и благодарение на него се справиха и намериха заровен сандък в пясъка, в който имаше въдица, сушени плодове, протеинови барове, месо и за радост на Атанас, шише текила. Наско разбира се беше най-щастлив от съкровището и заедно с другите изпиха текилата край огъня.

Прабългари получиха поредна награда, заради успешното справяне в битките. Те получиха шанса да се разходят с лодка по река Велека. Всички се впечатлиха от красотата, но най-много се-хареса на Пламен, който заяви, че българите трябва да видят и оценят нашата красота, а след това да казваме колко е хубаво в чужбина.

Славяни получиха задача от капитан Бялото Мите. Трябваше да направят „парагади“, голямо въже с куки. Красивите се справиха и с тази задача и за награда получиха храна.

Утре вечер предстои поредната елиминационна битка. В нея ще се изправят Бояна от Славяни и Наско от Траки. Дали Атанас, който се явява на втора битка, ще успее да се справи и сега или красивата Бояна ще надделее? Ще разберем утре от 21.00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.