Все повече енергия и мисъл трябва да се влага във всяко представление, каза комикът

„Няма съсед, който не се е кандидатирал на изборите. Цяла България се кандидатира, тази длъжност е някак достойна". Това сподели Димитър Туджаров - Шкумбата пред водещите на „Плюс – Минус. Коментарът след новините”.

Спомени за Чарли Чаплин в „Ничия земя”

Комикът допълни, че е наистина важно да гласуваме на изборите и обясни, че в много случаи неговият глас може да даде възможността на някой достоен кандидат да направи това, което всички искаме.

Той разказа и за първата си професионална изява на сцена през далечната 1974 г. в зала "Христо Ботев", за която е получил хонорар. И до днес пътувайки по света, равносметката относно професията му е, че става все по-тъжно. "Нужно е да се влага все повече енергия и мисъл в спектаклите, за да могат хората да се смеят от сърце", казва Шкумбата.

Попитан за естеството на хумора преди 1989-та година, той сподели, че хората сякаш още ги е страх и тогава времената са били трудни за онези, които са работили в тази сфера.

Красимир Каракачанов в „Плюс-минус. Коментарът след новините

За автобиографията си той сподели, че е смятал момента за ранен да я издаде. "Беше ми обаче интересно да се "сканирам отстрани" и да се върна в годините назад", допълва той.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.