Томас ще се бори за оставане в шоуто

Снощи се проведе първата номинационна битка за седмицата в „Игри на волята: България“. Племената трябваше наредят пъзел който образуваше изречение. За да редят пъзела, те трябваше да освободят 8 топки плувайки по понтон и обратно, отплитайки топките от въжени лабиринти. За Славяните в битката не участваха Март и Георгиос, които останаха в резиденцията заради контузиите, дали двамата ще последват съдбата на Атанас?

Наско напусна „Игри на волята: България“ заради контузия

През цялото време на битката Славяни водеха и изглеждаха като сигурни победители, но пъзелът ги забави, което даде шанс на Траки да наваксат и в крайна сметка първи да наредят изречението, с което спечелиха битката и оставиха Славяни за пореден път да номинират. При липсата на Георгиос и Март обаче се видя, че мъжете също могат да попадат в номинации и това се случи с Томас. Според останалите войни той се представя най-слабо на игрите и това е причината да го номинират. „Най-голямата ми грешка е, че опитах да съхраня племето, оказа се, че на племето не му пука. Удари ми шамар“, бяха първите думи на номинирания.

Славяни отново спечелиха битката за територия в „Игри на волята: България“

Томас обвини Амелия – Мира за номинацията си, защото нейният глас беше решаващ. Дали сега Славяни няма предприемат тактиката, която имаха Траки и да загубят нарочно, за да пратят Амелия срещу Томас? Това ще разберем още тази вечер от 21.00 часа.

Близначките не харесват поведението на бившите Прабългари в тяхното племе. Стефания и Елена смятат, че те се опитват да ръководят племето и да казват какво да се случва. Какво ще предприемат двете и дали няма да видим нови лагери?

Тази вечер е и втората номинационна битка. След номинацията на Томас, ситуацията при Славяни е напрегната, но там двама от мъжете са контузени. Дали Март и Георгиос няма да участват в битката само, за да имат по един глас в номинациите или ще предпочетат да се запазят? Траки изглеждат силни, но борбата за надмощие в племето е видима, как ще се отрази тя на играта им? Отговорите, тази вечер от 21.00 часа пo NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.