Красивата Славянка отново попадна в номинация

Снощи беше и втората номинационна битка за седмицата. Георгиос и Март отново не участваха в нея заради контузиите им, но според Амелия – Мирам Март го е страх да ходи на битка, защото може да го номинират. Дали това е така и дали няма и двамата да последват съдбата на Наско, който напусна шоуто заради контузия?

Изненадваща номинация в „Игри на волята: България“

В битката участваха по петима от всяко племе. Александра Сърчаджиева им показваше комбинация от символи, а те трябваше да запомнят правилното им подреждане. След това по сигнал на водещата трябваше да разкриват знаците един по един. До финалния рунд стигнаха Стоян от Славяни и Пламен и Стефания от Траки. Стоян обаче сбърка, а двамата Траки показаха завидна памет и спечелиха битката за своето племе

Наско напусна „Игри на волята: България“ заради контузия

Най-много номинации отново събра Амелия – Мира, която се превръща в участника с най-много участия в елиминационни битки, но дали ще успее да се справи с Томас, ще разберем тази вечер от 21.00 часа по NOVA.

Алекасндър се завърна в племето на Траки. Разказът му за болницата, обаче ядоса останалите от племето. „Обясни каква диагноза са му сложили, колко му е било тежко. Не може това момче да се държи като мъж“, заключи Радостина. Каква ще е съдбата на „капитан Америка“, ще разберем в следващите епизоди.

Тази вечер предстои втора поредна битка между войни от Славяни, която ще реши кой да остане и кой да напусне шоуто завинаги. Дали опитът в тези битки ще бъде достатъчен на Амелия – Мира или мъжката сила на Томас ще се окаже непосилна за преодоляване? Освен това ще разберем и каква е съдбата на Георгиос и Март, остават или напускат „Игри на волята: България“? Всичко това – днес от 21.00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.