След поредната елиминационна битка в „Игри на волята: България“ в студиото на „Събуди се“ гостуваха последните състезатели, напуснали шоуто

„Най-голямото предизвикателство, разбира се, бяха битките. Именно те ни калиха, научиха ни на много неща. Аз лично преодолях много свои страхове и направих неща, които не съм правила в живота си. Плувах, скачах, въртяха ме във варел, копах с главата надолу, бих се в оспорван двубой. Станах по-смела, по-уверена в себе си и най-вече се забавлявах. Това беше едно невероятно приключение“, сподели Амелия-Мира.

„Трябва си издръжлив физически, но най-вече емоционално, за да вървиш напред в „Игри на волята“. Физическите натоварвания са сериозни, но психически са още по-трудни. Бяхме събрани много различни хора, с различни характери. Гладът също не е за подценяване и на моменти беше много много трудно. Ако не бях получил контузия, може би щях да стигна напред в играта, може би дори до финала. Бях влязъл в победоносна серия“, разказа Наско.

„Израснал съм в Кавала и винаги ще бъде в сърцето ми, но засега не мисля да се връщам там. „Игри на волята“ е страхотно предизвикателство, не само защото предизвикваш самия себе си, а и противника“, категоричен е Георгиос.

Какво мислят за разделението между мъже и жени, какво им е липсвало най-много във формата, намерили ли са истински приятели сред останалите състезатели, разпознават ли ги хората по улиците и как продължава животът им извън „Игри на волята: България“, гледайте във видеото на „Събуди се“.