След поредната елиминационна битка в „Игри на волята: България“ в студиото на „На кафе“ гостува последният състезател, напуснал шоуто

Амелия-Мира се прояви като истински боец в „Игри на волята. България”, но загуби последната елиминационна битка и трябваше да напусне шоуто. Тя разказва в студиото „На кафе” за личния си живот и за мотивацията си да участва в играта.

Атанас, Георгиос и Амелия-Мира – за предизвикателството „Игри на волята: България“

„Моята вина в житейски план е, че не бях наясно със себе си и не знаех какво търся в един мъж. Отначало не съм искала да създавам семейство и връзка, а търсех себе си. Сега доста се промених и осъзнах доста неща. Вече знам, че човек трябва да наблегне на собственото си развитие, да бъде най-добрата версия на себе си и тогава вече да привлече правилния човек за себе си”, искрено призна Амелия-Мира.

Амелия–Мира и Георгиос напуснаха „Игри на волята: България“

„Ще бъда откровена. Не съм търсила отмъщение за моите номинации, приемах ги като част от играта, но за мен Томас и Марти не са се доказали в „Игри на волята. България” и не са силни играчи. Даваха всичко от себе си, контузваха се, раздаваха се, но просто не печелеха. За мен Роберта беше по-ценна, както и Стоян, затова номинирах Томас. И не съжалявам. За мен Роберта е много силен претендент за финала, а тя е и жена”, заяви бившата славянка.

Aмелия–Mира срещу Tомас в „Игри на волята: България“

„Най-много ми липсваха приятелите и семейството. А като жена – личната хигиена и храната ми бяха проблем. Елементарните неща – да си измиеш зъбите и да се изкъпеш. Две седмици на плажа се къпахме с морска вода”, разказа Амелия-Мира.

Каква е печелившата тактика в играта и защо Амелия-Мира изигра ролята на жертва в „Игри на волята. България”, можете да видите в цялото видео от „На кафе”.