Победителите в конкурса на сп. Grazia ще бъдат избрани след онлайн гласуване на http://www.graziaonline.bg/woty/

Престижният конкурс „Жена на годината 2019”, който стартира на страниците на списание GRAZIA и завършва с бляскава церемония по награждаване на победителките, за 14-а поредна година  ще отличи изявени дами от българското общество. И тази година, номинациите са в 10 категории: Модели, Дизайнери, Актриси, Музика, Спорт, Телевизия, Интернет, Общество, Бизнес и Послание във времето.

NOVA има сериозно присъствие в категория „Телевизия“ в лицето на обичаните водещи Гала („На кафе“), Мира Иванова и Мартина Ганчева („Събуди се“). Те са сред номинираните за престижното отличие и тази година. Красивата водеща на емблематичното предаване „На кафе“ Гала се състезава в категория „Телевизия“,  където освен нея номинация имат и водещите на съботно-неделното публицистично предаване на NOVA „Събуди се“.

Сред номинираните в категории „Общество“ и „Послание във времето“ са Силвена Христова  (председател на фондация „Живот със синдром на Даун“), Виктория Терзийска и Яна Липованска ( създателки на вълнуващия музикално-образователен проект „Маргаритка“). Те са познати на зрителите на NOVA от Акселератора на най-голямата социално-отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп – ПРОМЯНАТА.

Списание GRAZIA провокира номинираните дами да разкажат какво е чувството да се впуснеш в ново житейско или професионално предизвикателство, следвайки порива на сърцето си.

Видео визитки, в които дамите споделят своите идеи за вдъхновяващото ново начало, както и платформа за гласуване в конкурса, са достъпни на https://woty.graziaonline.bg/

Кои дами ще бъдат отличени с престижната титла „Жена на годината“ 2019 ще разберем на 28 ноември, когато е церемонията по награждаване на победителите.