Премиерата на „Диви и Щастливи“ е на 29 ноември, когато филмът тръгва официално във всички кина в страната

Тази вечер в Пловдив приключва предпремиерното турне на филма „Диви и щастливи”. От утре всички ние ще можем да го гледаме на големия екран в цялата страна. Благой Бекриев е на прожекцията заедно с час от актьорите и режисьора.

„Аз мога да кажа, че това беше уникално турне. Благодаря на всички фенове, че напълнихте залите в градовете от страната – Велико Търново, Русе, Шумен, Благоевград, Варна, Горна Оряховица”, заяви Яна Маринова.

„Сега и в Пловдив отново е пълно. Много сме благодарни на зрителите, че така се вълнуват предпремиерно. Защото от утре филмът тръгва официално по кината. И толкова много хора дойдоха да ни подкрепят”, каза Луиза Григорова-Макариев.

„Гледайте филма, защото мислим, че е на световно ниво. Вдига летвата и има какво да се види”, заяви режисьорът Мартин Макариев

Как излизат зрителите от прожекцията на филма, можете да видите в цялото видео от емисията.

„Диви и Щастливи“ излиза на голям екран и в чужбина. Първите прожекции са на 30 ноември и 8  декември в Лондон, от 14:30 часа в Rio Cinema в присъствието на актьорите. На 1 декември екипът пътува за Глазгоу и Единбург, а на 11 декември пристига във Виена. Филмът излиза и в кината в Република Северна Македония от 5 декември.

Екипът на „Диви и щастливи“ благодари на NOVA телевизия за подкрепата, която е част от дългосрочната стратегия „NOVA подкрепя българските филми“.