Тя е от онези момичета, които живеят за бъдещето и не правят нищо на всяка цена

Белослава Хинова е едва на 17, но дефилира за едни от най-известните световни дизайнери Шанел и Армани. Работила е с покойния вече Карл Лагерфелд, а наскоро стана и „Жена на годината“. Въпреки че вече покори две модни столици, тя е от онези момичета, които живеят за бъдещето и не правят нищо на всяка цена.

"Бях разочарована, защото не работих нищо друго. Нямах никаква работа, тъй като бях на много кастинги. Карл Лагерфелд никой не избира, а има кастинг и директор. През него минаваш за одобрение, но имах честта да се срещна с него", каза Белослава.

Тя обясни, че има модели, които отиват на кастинги заради купоните. "В Милано има модели, които отиват там заради купоните. Промоутърите ги водят там с цел да им дадат наркотици и да си ги приберат. Не съм била до тези неща", каза още Хинова.

По думите ѝ срещата с Армани е била по-лична, в сравнение с тази с Карл Лагерфелд. "Армани присъства на кастинга, фитинга и те докосва. Води те до дрехите, докато при Шанел нямаше нещо такова. В Милано беше по-спокойно, но е и по-мейнстрийм", заяви тя.

Повече по темата гледайте във видеото.

Репортер: Драгомир Танев