Тя се отказа от актьорската си кариера през 2017 г.

Херцогинята на Съсекс - Меган Маркъл, е подписала договор с гиганта „Дисни“ и ще озвучава анимационни филми, съобщава The Times, цитиран от БГНЕС. В замяна на ангажимента си към кинокомпанията, от „Дисни“ са се ангажирали да направят голямо дарение на благотворителна организация, която се занимава със спасяване на слонове.

Принц Хари и Меган Маркъл се оттеглят от кралските си задължения

Бившата актриса, която се отказа от актьорската си кариера през 2017 г., след като се сгоди за британския принц Хари, най-вероятно е подписала договора през ноември.

Кралица Елизабет II - натъжена от решението на Хари и Меган

Новината за сделката идва след като двойката наскоро обяви плановете си да се оттегли от Кралското семейство и да замине на шестседмична почивка в Канада.

"Мадам Тюсо" отдели фигурите на Меган и Хари от кралското семейство (ВИДЕО+СНИМКИ)

По-рано тази седмица Хари и Меган пуснаха съвсем нов свой уебсайт, в който обясняват новата политика на ПР на двойката. На сайта е описано и бъдещото развитие и финансиране на техните благотворителни организации.

Бъдещото финансиране на двойката категорично забранява субсидиране от Кралския двор под каквато и да е форма. Те ще печелят пари чрез търговски сделки и благотворителна дейност.

Мегзит - от кои привилегии не се отказват Меган и Хари

На новия сайт на двойката - sussexroyal.com се отбелязва още, че Хари и Меган „ценят способността да печелят професионален доход, което в сегашната монархическа структура във Великобритания им е забранено да правят“, въпреки че те ще запазят имението си във Frogmore Cottage с разрешение на кралицата. Поддръжката на имението се финансира от данъкоплатците и е в размер на около 2 млн. паунда годишно.