Популярната диетоложка роди своето първо дете

Диетоложката на звездите Енджи Касабие стана майка за първи път. Малкият Раян се появил на бял свят на 14 януари в 7 ч. Щастливата новина съобщи пиарът Наско Лазаров в Instagram.

"Най-щастливият човек съм на Земята! Енджи и Рабин си имат своята първа рожба - Раян! Нека да бъде благословен и толкова успешен като мама и тати! Последно време с Енджи пътувахме много, така че може спокойно да го наречем гражданин на света! Добре дошъл, Раян - обещавам да те пазя и слушам, ще те развеждам в парка до нас и черпя сладолед, ако мама позволи! Благодаря ти, д-р Иван Сигридов за чудото, за сбъдантата мечта! Ти си Бог за мен и за всички жени, на които си помогнал многократно! Енджи заслужава най-най-доброто на света ! 🙏🏿 Welcome Rayan !!! Welcome to world 🌍!!!", написа Лазаров.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Най-щастливия човек съм на Земята ! @angiekassabie и @rabihelzeinofficial си имат своята първа рожба - Раян ! Нека да бъде благословен и толкова успешен като мама и тати ! Последно време с Енджи пътувахме много,така че може спокойно да го наречем гражданин на света ! Добре дошъл Райън - обещавам да те пазя и слушам, ще те развеждам в парка до нас и черпя сладолед ако мама позволи! Благидаря ти д-р Иван Сигридов @ivansigridov за чудото, за сбъдантата мечта ! Ти си Бог за мен и за всички жени на които си помогнал многократно ! Енджи заслужава най-най доброто на Света ! 🙏🏿 Welcome Rayan !!! Welcome to world 🌍!!!

A post shared by Nasko Lazarov PR (@pr.lazarov) on

Че Енджи Касабие е бременна, се знаеше отдавна. Официално обаче тя съобщи новината по време на лайф на "Игри на волята". Тогава диетоложката разкри и пола на бебето.

Енджи Касабие и съпругът ѝ, Рабих Ел Зейн, който е и мистър Ливан 2014, си казаха "да" през 2016 г. 

Причината Енджи да пази бременността си в тайна толкова дълго време вероятно са двете неуспешни бременностти, които има зад гърба си. Тя неведнъж е споделяла за аборта си с близнаци в шести месец, както и още една загуба, но в по-ранен етап.