Доли Партън предизвика потребителите да разкрият образите си в различните социални платформи

Доли Ребека Партън (на английски: Dolly Rebecca Parton) е американска кънтрипевица, китаристка, композиторка, телевизионна и киноактриса. Тя е сред големите звезди на кънтримузиката през 70-те години, а днес е истинска сензация в социалната мрежа Instagram.

Това, за което ще ви разкажем, обаче няма нищо общо с музика или кино. Доли Партън предизвика интернет потребителите в социалната мрежа, отправяйки предизвикателство към тях като публикува снимка в своя Instagram профил, който е следен зорко от 2.5-милионната й аудитория.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Get you a woman who can do it all 😉

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton) on

На картинката има четири различни фотографии, на които е самата Доли. Всяка от тях показва какви снимки трябва да бъдат публикувани в различните социални платформи. Под снимката Партън закачливо написа: „Намерете си жена, която може да прави всичко това”.

Версията за професионалната платформа LinkedIn изобразява Партън, облечена в строг бизнес стил, докато на тази за Facebook тя е с пуловер с надпис „Холи Доли”.

На снимката за Instagram тя позира с китара в ръка, а на тази, предназначена за платформата за запознанства Tinder, е облечена предизвикателно в темататиката на Playboy.

Предизвикателството цели да провокира всеки един човек да разкрие своите различни превъплащения, в които влиза ежедневно.

Буквално часове, след като Доли „хвърли ръкавицата”, много световни знаменитости се включиха в предизвикателството.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When my agent asks if I can play different roles.

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

Телевизионната водеща и актриса Елън Дедженеръс показа различните си визии и написа под снимката: "Когато агентът ми ме попита дали мога да играя различни роли".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yes ma’am, @dollyparton, whatever you say. ♥️

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

Актрисата Дженифър Гарнър също отговори, написвайки: "Да, госпожо Доли, както кажете!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inspired by @dollyparton, of course!

A post shared by Kerry Washington (@kerrywashington) on

Друга известна американска актриса - Кери Уошингтън, също се включи.

Предизвикателството успя да излезе дори извън рамките на познатите звездни участници. Управата на щатския аквариум в Тексас също отговори подобаващо:

Зоологическата градина в град Нейпълс, намиращ се в щата Флорида, публикува следното: "Лъвовете си имат нови профилни снимки. Не можем да устоим на предизвикателството".

Последва публикация на една от най-известните канадски галерии - тази в Онтарио:

А от петък има още по-изненадващ участник в предизвикателството. Британската транспортна полиция публикува това:

.