Един от най-добрите български тенисисти за мечтите и целите през настоящия сезон

Един от най-добрите български тенисисти застана пред камерите на NOVA. Често го наричат „втората ракета на България”. Каква беше 2019 г. за Димитър Кузманов, какви са мечтите и целите му през настоящия сезон, кой е неговият фаворит на Australian Open и доколко се е сближил с Григор Димитров в Сидни - разказ пред Виолета Асенова. 

„ATP Cup е най-хубавото нещо, което ми се е случвало досега в живота. Нещо, което съм искал винаги и, за което съм се борил, тренирал и мечтал. Щастлив и горд съм от себе си, че успях да изчакам моя момент. Аз съм на 26 години и играя тенис от 6-годишен. Преминах през много трудности, препятствия и контузии, но не се отказах. Сигурен съм, че това е само началото”, сподели Кузманов. 

Димитър Кузманов поведе България към 1/4 финалите в ATP Cup (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Всеки един ден от двете седмици по време на ATP Cup беше мечта. Деветото място в света е нещо уникално. Да имаш Григор Димитров в отбора си, човек, който е един от най-добрите в тениса, няма как да не те мотивира. От съветите му видях как играта ми започва да се подобрява”, добави още тенисистът. 

Цялото интервю гледайте във видеото. 

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си