Затварят се и кафене, ресторанти, спортни и игрални зали, дискотеки и нощни клубове

Черногорските власти забраниха влизането на чужденци и наложиха задължителна карантина за всички граждани, идващи от чужбина. Това заявиха от правителството на страната, предава БГНЕС.

Черна гора остава последната държава в Европа без коронавирус. В нощта срещу понеделник правителството предприе няколко нови мерки за превенция на заразата.

Още 8 нови случая на COVID-19 у нас

„Забранено е влизането на чужденци, с изключение на временно регистрираните в страната и осъществяващите вноса на стоки. За всички чужденци се въвежда задължителна карантина", гласи изявление на кабинета в Twitter.

Също така от понеделник се затварят кафенета и ресторанти, спортни и игрални зали, дискотеки и нощни клубове. В търговските обекти броят на клиентите в закрити обекти се ограничава до 50, а в откритите тържища – до 100 души.

Градовете в България опустяха след мерките срещу коронавируса (ВИДЕО+СНИМКИ)

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП 

ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО