Директорът на болницата заяви, че трудният момент ни обединява като общество

"Н.И. Пирогов" ЕАД получи дарения от няколко различни организации и хора, които желаят да помогнат и да кажат "Благодаря!", съобщиха от пресцентъра на болницата.

Трета жертва с коронавирус у нас

"Пирогов" е получил предпазни шлемове, необходими на медиците, със средства, събрани от Съюза на зъболекарите и доброволци. Лекарства и други немедицински консумативи е предоставил лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки. От "Теленор" пък са предоставили средства за подпомагане изграждането на ново реанимационно звено, което да обслужва пациенти с коронавирус. "Гранд Хотел София" е предоставил кетъринг за карантинираните медици, а Владимир Каролев е изпратил цветя за благодарност към тези лекари и сестри. Термометри за дистанционно отчитане и бактерицидни лампи са дарени от Столичната лекарска колегия на БЛС.

Вечерен час и пропускателен режим в ромската махала в Нова Загора (СНИМКИ)

"Днес е много специален ден за нас, защото няколко дарения дойдоха по почти едно и също време. Екипът ни е изключително признателен на всички дарители, които реагираха бързо и пожелаха да помогнат, според възможностите си", посочи изпълнителеният директор на "Пирогов" проф. Асен Балтов. Той отбеляза, че трудният момент ни обединява като общество, а това е показателно какви хора сме българите.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП