Тя стана майка за първи път на 47 години

В началото на годината Камерън Диас и Бенджи Мадън изненадаха всички, като обявиха раждането на първото им дете - малката Радик Клое Уайлдфлауер. Три месеца по-късно 47-годишната актриса сподели първите си тайни за новия си семеен живот. В Instagram с приятелката си Катрин Пауър, звездата от филма „The Mask“, тя обясни, че майчинството е най-доброто, което й се е случило в нейния живот.

„Обичам да съм майка. Толкова съм благодарна и толкова щастлива. И това е най-доброто, което ми се случи. Имам толкова голям късмет да изживея това с Бенджи, имаме най-хубавите моменти от живота си. Доволна съм, и ми е трудно да повярвам”, каза тя, цитирана от БГНЕС.

Камерън Диас стана майка за първи път на 47 години

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Щастлива и влюбена, Камерън Диас каза няколко думи и за съпруга си, разкривайки, че 41-годишният музикант е „невероятен баща“ и че има късмета да има този опит с него. След това тя описва типичния си ден в условия на ограничителни мерки. "Или готвя, чистя, или се грижа за бебето си ... Като цяло тези неща се случват едновременно", пошегува се тя. „След това къпя бебето и го приспиваме, Бенджи й слага памперса, той е толкова добър с нея. Имам толкова късмет, че той е баща на моето бебе. Невероятно е. Той я приспива, а аз отивам в кухнята, наливам си чаша червено вино. Започвам да готвя, пускам някакъв сериал, няма значение кой... “, продължава тя.

Камерън Диас разкри защо се е омъжила на 42 години (ГАЛЕРИЯ)

Как се промениха през годините актрисите от хитови романтични филми? (ГАЛЕРИЯ)

По въпроса за рестриктивните мерки Камерън Диас обясни, че вече живее "малко под карантина, защото има бебе на три месеца и половина, така че животът ми е спокоен през тези месеци, но е вярно, че преди това успявах да посетя приятелите си, а сега не виждам никого. Обичам да бъда у дома със съпруга си, да готвя, и в същото време е лудо да не можеш да излезеш навън в момента “, уточнява тя.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.