Победителите във виртуалния крос ще се обявят утре

В 6 часа на 25 април беше даден стартът на първото онлайн състезание по бягане, съобщават организаторите от клуб “Зелена стъпка".

Поставени под карантина тенисисти играят по покривите в Италия (ВИДЕО)

До 22 часа днес всеки регистриран участник трябва да пробяга 5 километра по удобен за него начин. Това може да стане на тренажор вкъщи, в двора или някъде навън при спазване на правилата за социална дистанция и забраните за влизане в паркове и градинки.

Всеки участник в надпреварата трябва да удостовери постижението си с някое от смартфон приложенията за измерване на пробягано разстояние, уточняват от “Зелена стъпка”.

24 часа на велоергометър в подкрепа на борещите се с коронавируса

При желание могат да се дарят и средства, които впоследствие ще отидат във фонд  “Обединени срещу COVID-19” и ще подпомогнат борбата срещу коронавируса. 

Повече за инициативата прочетете ТУК

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!