Премиерът публикува видео, за да благодари на българите, които спазват мерките

Премиерът Бойко Борисов сподели на личния си профил във Facebook как шофира на фона на македонския хит "Корона чао". Песента на изплнителите Дац и Александар е римейк на старата протестна песен, превърнала се в неофициален антифашистки химн - "Bella Ciao".

ВИРТУАЛНА СЕРЕНАДА: Музикалните звезди в онлайн изпълнения (ВИДЕО)

Само с общи усилия, дух и дисциплина ще се преборим с коронавируса. Благодаря на всички български граждани, които...

Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 25 април 2020 г.

Министър-председателят също така благодари на българите, които спазват мерките за сигурност и подчерта, че Северна Македония може да разчита на българска подкрепа.

COVID-19 провокира българските певци (ВИДЕО)

"Само с общи усилия, дух и дисциплина ще се преборим с коронавируса. Благодаря на всички български граждани, които спазват правилата. Само така ще се върнем към нормалния си живот. Благодаря и на Дац & Александар / Dragan Spasov Dac & Aleksandar Mitevski. Северна Македония може да разчита на нашата подкрепа!", написа Борисов.

Жената, която всяка вечер оглася Пловдив (ВИДЕО)

Песента "Корона чао" беше публикувана преди ден, но вече е изключително популярна. В Youtube за малко над 24 часа има над 200 000 гледания

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.