Снимките прави и качва майката на малката Ванеса

Всички спящи деца са красиви. Доказателството е малката Ванеса. Често, докато тя пътува в света на Морфей, нейната майка я снима. Кадрите усмихват и вдъхновяват хиляди последователи в Instagram.

„Исках да създам красиви спомени. Да останат от нейното детство и тя да им се радва, когато порасне. Да си ги гледа. Ще й направя албум с тях”, разказва майката Диана.

Тя започва да снима дъщеря си, когато е едва на 2 месеца. Вече е направила 114 снимки. Но признава, че се е почувствала експерт чак на 105-ата, защото не било никак лесна задача. „В седмицата поне един ден ако я хвана да спи, и веднага я снимам”, разказва Диана.

Влогърката създаде приложение, за да е по-близо до феновете си (ВИДЕО)

Тя е изчислила, че между чистенето, готвенето, пазаруването и останалите задължения у дома, за една фотосесия ѝ трябват около 20 минути. Предварително си наумява какво ще снима, приспива Ванеса, след това подготвя фон в спалнята, премества я и прави мечтаните кадри.

„Използвам салфетки, одеяла, шалове, памук, мои дрехи, рокли. На бащата тениската за спане също влиза в декора. Понякога ги нареждам преди тя да заспи. Ако съм си наумила нещо по-голямо, когато тя заспи декорът се нарежда за 5 минути”, разказва Диана.

Оказва се, че самата Ванеса си има любима снимка. „Тя е в самолета. Не знам защо това дете всеки ден ме кара да я снимам в самолет. Аз ѝ казвам, че вече има такава снимка, тя обаче иска още”, разказва Диана.

„Говори с Ива“: Андреа Банда Банда – за изолацията и инфлуенсърството

За първи път малката Ванеса се качва на самолет в  края на миналата година, когато никой не подозира каква криза предстои. Пътуват до Турция. Диана, също като дъщеря си, мечтае за нови пътешествия и няма търпение да отмине кризата с коронавируса. Но вижда и положителната страна на нещата.

„Със сигурност имам цялото време на света. По време на изолацията ще си снимаме и ще се забавляваме. И все пак си има и добрата страна на тази изолация. Защото прекарваме повече време с децата вкъщи. Но пак с нетърпение чакаме да отпуснат малко мерките и да излезем навън”, заявява Диана. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.