В подобен случай е редно да прибегнем до кандидатстване и получаване на кредит само срещу лична карта, който ще ни даде нужното време

Неочакваните финансови затруднения могат да възникнат във всеки един момент поради различни причини, а в условията на криза тази вероятност многократно се увеличава. Кои са влияещите на финансовата ни стабилност фактори и възможно ли е изтеглянето на спешен кредит без необходимост от доказване на доходите? Дали Cash Credit ще се окаже подходящият ни партньор? Нека видим…

Кои фактори влияят на финансовата ни стабилност

Финансовата стабилност е много относително понятие, тъй като все пак съществуват фактори, които могат да окажат пряко влияние върху нея. Повечето хора залагат на сигурния и регулярен месечен доход във вид на заплата, която се изплаща в определен период на края на всеки месец. В нормални условия, това вероятно може да се нарече финансова стабилност и сигурен доход, но в условия на настоящата криза от разпространението на COVID-19 това не е съвсем така. Ето някои от факторите, които могат да възникнат:

  • внезапно оставане без работа;
  • изникване на непредвиден голям разход;
  • необходимост от излизане в болничен;
  • намаляване на заплатата, поради икономически затруднения на работодателя.

В подобен случай е редно да прибегнем до кандидатстване и получаване на кредит само срещу лична карта, който ще ни даде нужното време за намиране, например, на нова работа.

Можем ли да получим кредит без да доказваме доходите си

Много хора се опасяват, че нито една банкова или небанкова кредитна институция за бързи кредити няма да им даде заем без да докажат доходите си. Това обаче не е съвсем така, защото ние от Кеш Кредит предлагаме възможност за получаване на бързи кредити до заплата само срещу лична карта, и то online. Не е необходимо да посещавате нашите офиси на място, а просто кандидатствайте през нашия сайт cashcredit.bg.

Предлагаме също теглене на заем за безработни и неработещи хора с подходящи условия, така че да имате финансовата възможност безпроблемно да поемете разходите си и да получите време да възстановите месечните си регулярни доходи.

Как ни помагат от Cash Credit

Нашата мобилна и десктоп платформа на сайта cashcredit.bg е направена изключително интуитивна и лесна за навигация. Чрез нея, само в три стъпки, ще кандидатствате за изтегляне на заем с 6 минути време за одобрение само срещу лична карта. Всичко това е възможно, дори без да напускате дома си, само докато лежите удобно на дивана.

Не е необходимо дори да излизате навън и да посещавате на място нашите офиси, а всичко се случва онлайн. Парите ги получавате в банковата си сметка, а при нужда от съдействие можете да се свържете дистанционно с наш оператор.