Не пропускайте началото на 15 юли, сряда, от 22.30 ч.

Горещо лято с много напрегнати обрати, политически машинации, разследвания и екшън предстои в ефира с премиерните епизоди на “Специален отряд” всеки делник от 22.30 ч. по NOVA. 

Криминалната поредица е базирана на едноименния култов сериал от 70-те и кино версията му от 2003 година, които са сред любимите заглавия на няколко поколения зрители и почитатели на екшън-трилъра. Поредицата обаче не е обикновен римейк, а нова история, зад създаването на която стоят някои от най-известните имена в криминалния жанр на съвременните телевизия и кино – създателят на смразяващия сериен трилър “Щитът” Шон Райън, продуцентът на полицейската драма “Саутленд” Арън Рахсан Томас и режисьорът на популярната кино поредица “Бързи и яростни” Джъстин Лин.

В главните роли влиза небезизвестният Шемар Мур, който спечели сърцата на зрителите с изпълнението си в друга култова криминална поредица – “Престъпни намерения”, но в “Специален отряд”  разгръща още повече своя талант и показва непознатото си досега лице. Освен Мур, за завладяващо реалистичната атмосфера на сериала допринася и актьорската игра на Стефани Сигман, позната от хитовия сериал за Пабло Ескобар “Наркос” и Кени Джонсън, който е сред звездите в “Щитът”. Между героите на тримата актьори се оформя невероятна плетеница от взривоопасни отношения с неясен край на фона на престъпната действителност и контрасти в Калифорния.

В епизод 1 тази вечер специалният отряд се изправя срещу трафиканти на хора, които държат деца като заложници. По време на операцията Лос Анджелис е ударен от земетресения и така планът бива напълно осуетен. Сержант Хондо (Шемар Мур) създава неочаквана лична връзка със заместник-окръжния прокурор Ния Уелс, а Джим Стрийт (Алекс Ръсел) трудно свиква с новия си живот като патрулиращ полицай.

Не пропускайте да се потопите в подземния свят на Лос Анджелис с новите епизоди на хитовия криминален сериал “Специален отряд” – гледайте от днес в 22.30 ч. по NOVA.