Темите и гостите в сутрешния блок от 6.55 ч. по NOVA

Какъв ще бъде ремонтът на кабинета след вота на недоверие? За протестите и сценариите пред управляващите – гост: Социалният министър Деница Сачева.

Вот на недоверие по време на политическа буря. Очаквайте – гласуването на живо от парламента в 11.30. В студиото – коментират Татяна Буруджиева, Страхил Делийски и Харалан Александров

Защо се стигна до насилието над дете в Перник? И кога родителите превръщат в децата си в заложник на отношенията си?

На живо: Опасен дрифт ли е причината за тежкия сблъсък с петима ранени в Горна Оряховица?

Пробив срещу заразата: Задава ли се ефикасна ваксина срещу COVID-19? И още: Ще овладеем ли ситуацията у нас? Гост – вирусологът проф. Радостина Александрова

Свърталище на крадци и опасно забавление за деца. Недоволство в столицата заради изоставен строеж – Румен Бахов разказва на живо.

В разгара на лятото – продават ли се опасни храни на открито? Какво ни предлагат по морето и в парковете? Проверка в „На твоя страна”.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" във вторник, 14 юли, от 6.55 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.