Той споделя, че е тотално разбит и ще опита да си вземе детето

Адвокат Мартин Янчев излезе с видео, в което обяснява гледната точка на Денис Нгуен – бащата на детето, чиято майка засне и разпространи клип, показващ как го бие. Юристът изразява своята подкрепа и увереност, че Денис е добър и грижовен родител – способен да се грижи за малкото момиченце, пишат zapernik.com.

Ето какво казва Янчев:

„Правя този клип, поради простата причина, че бащата отказва интервю по телевизията, заради това, че беше направен един неверен негов профил. Беше изкаран едва ли не съучастник в престъпление, тъй като не е уведомил институциите. Главната причина за това, е притеснението детето да не му бъде отнето.

Психолог ще работи с 3-годишното дете, малтретирано от майка му в Перник

Нещата обаче ескалират – жената попада в секта, започва да проявява агресия към детето, както и към него. След един телефонен разговор, който продължил цяла нощ, психиката й се променя тотално. Денис мислел, че ще овладее проблема, но не е успял. Тя е изпращала видеоклипове на негов приятел, в които показва агресията към детето си. Тя не е признавала някои празници, които всички ние отбелязваме, имала си е неин бог, нейни виждания за нещата.

Задържаха майка, заснела как бие детето си (СНИМКА)

 

 

Денис споделя, че е тотално разбит и ще опита да вземе детето си. Моля ви, хора, нека да го подкрепим, няма по-хубаво от това детето да бъде при биологичните си родители. Да не попада в приемно семейство, всички знаем какво причинява едно осиновяване. Нека помогнем на бащата да си върне детенцето и да бъдат заедно. Той е отговорен баща, работи по 12 часа, вярвам му“, допълни още Янчев.

Защо 3-годишно дете беше бито и снимано от майка си?

В края на клипа се появява и самият Денис Нгуен. Той се обръща към детето си с думите: „Тати много си те обичам, ще направя всичко възможно да си те взема и да си бъдем двамата щастливи заедно“.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.