Американският лидер отново нарече политическия си опонент „марионетка на левите екстремисти“

Президентът на САЩ заяви, че ако спечели, Байдън ще "унищожи сегашното безпрецедентно икономическо възстановяване" на САЩ, предадоха световните агенции. Той добави, че при победа на демократа, САЩ ще станат "скучна социалистическа страна".

Тръмп може да преразгледа помилването на Сноудън

Изказвайки се в Минесота, Тръмп отново отправи критики към „Fox News” - телевизионна компания, която традиционно се смята за негов симпатизант. „Фокс се е променил много, вероятно сега са изключили телевизора. А знаете ли какво ще се случи, ако не спечелим? Всички те ще отидат на боклука, както всички други медии. Никой не иска да отразява „сънливия Джо” (както Тръмп нарича Байдън). Ще се озовем в много скучна социалистическа страна", каза Тръмп.

В същото време американският лидер отново нарече политическия си опонент „марионетка на левите екстремисти“. Според Тръмп, ако спечели, Байдън ще "унищожи сегашното безпрецедентно икономическо възстановяване" на САЩ.

Почина братът на Доналд Тръмп

Настоящият американски президент критикува икономическите политики на бившия президент Барак Обама, в чиято администрация Байдън изпълняваше функциите на вицепрезидент. В същото време американският лидер, който често измисля прякори на своите политически опоненти, предложи, за да спести време, да ги нарече не Обама и Байдън, а Обайден. "Обайдън, както ги наричам. Беше Обама и Байдън. Съкратено, това име ми харесва", каза Тръмп.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.