Срещите са част от продължаващата обиколка на обвинител номер 1 в петте апелативни района на страната

Главният прокурор Иван Гешев участва в работни съвещания с магистратите от окръжните и районни прокуратури във Враца и Видин. С Иван Гешев беше и Апелативният прокурор на София Радослав Димов, съобщават от държавното обвинение.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Основни теми на разговорите бяха приоритетите в работата на прокуратурата, противодействието на престъпността и зачестилите атаки срещу независимостта на съдебната власт.

 

 

Срещите  са част от продължаващата обиколка на главния прокурор в петте апелативни района на страната. По време на посещенията той се запозна на място и с условията на работа на магистратите и съдебните служители.

В рамките на провеждащата се във Врачанския регион операция срещу битовата престъпност главният прокурор Иван Гешев, апелативният прокурор на София Росен Димов и зам.- главният секретар на МВР главен комисар Стоян Темелакиев  посетиха и врачанското село Краводер, където разговаряха с местни жители.  

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.