От там увериха, че противоепидемичните мерки ще се спазват на максимум

Цирк „Балкански” отбелязва няколко юбилея със серия от спектакли. Циркът навършва 20 години, а Николай Балкански чества 50-годишен юбилей, 40 от които са минали на манежа. Артистите честват и и 200 години световна дейност на цирковата династия Малеволти.

ОПЕРА В ЦИРКА: Световноизвестни артисти в неочаквана комбинация

„Това е втората репетиция на цирка след голямата почивка от пандемията. 10 месеца ние бяхме лишени от всякаква дейност. Аз съм много горд, че моите артисти са в перфектно състояние. Програмата за юбилея е много разнообразна. Освен двата атракциона – колелото и глобуса, в нея участва и един член на нашата фамилия - клоунът Джулио Малеволти”, сподели в „Здравей, България" акад. Александър Балкански, основател на цирк „Балкански”.

Александър Балкански получи отличие „Почетен гражданин на София“ (ВИДЕО)

„Погрижили сме се за това да бъдат спазени абсолютно всички противоепидемични мерки на максимум. Имаме машини, които максимално бързо дезинфекцират залата. Билетите се продават през място. Вътре ще припомяме, че зрителите ни трябва да спазват дистанция”, каза артистичният директор на цирка Александър Балкански.

Още по темата гледайте във видеото

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.