Представителите на организациите уточниха, че браншът трябва да има обединена, единна позиция

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова проведе работна среща с представители на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), съобщиха от пресцентъра на Министерството на туризма.

Вицепремиерът Николова получи емоционално признание

По време на дискусията бе обсъдено настояването на двете организации за обединение и съгласуване на бъдещи противоепидемични мерки с всички представители на туристическия бранш.

"За мен е важно да бъде чут гласът на целия бизнес", бе категорична министър Николова и добави, че всички активни политики на Министерството на туризма са в името на бъдещото развитие на туристическия сектор в България.

Министрите на туризма на България и Турция с апел за отворени граници на Балканите

Представителите на организациите уточниха, че браншът трябва да има обединена, единна позиция и допълниха, че противоепидемични мерки, свързани с разпространяването на COVID—19, е необходимо да бъдат дискутирани с всички представители на бизнеса.

В срещата участваха Румяна Георгиева, парламентарен секретар на КРИБ и Бранимир Миланов и Атанас Димитров, зам.-председатели на БХРА.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.