Все още няма заподозрян за жестокото престъпление

Двойно убийство шокира Шумен. Възрастни мъж и жена бяха открити мъртви в семейната си вила край областния град. Работи се по всички версии. Една от тях е, че жертвите са убити при грабеж.

Престъплението е извършено във вилната зона „Под манастира“. Телата на възрастната двойка са открити от техни близки, които отишли да проверят какво се случва със семейството, след като получили сигнал, че врата на къщата е разбита

Двойно убийство в Шумен (СНИМКИ)

Засега се знае само, че убийството е извършено с хладно оръжие.

„На този етап все още е твърде рано, за да изнасяме информация през медиите по какъв начин са убити и т.н. Дайте ни малко време. Тепърва ще се изяснява дали е извършена кражба, придружена с убийство”, заяви Маргарита Георгиева, окръжен прокурор на Шумен.

За двойното убийство във вилната съседите разбраха от полицейското присъствие. А първоначалният оглед продължи до късно през нощта срещу вторник.

ФАТАЛНО ЗАБАВЯНЕ: Млад мъж с коронавирус почина след лутане по болници

„Разпитват се свидетели. Предстоят оперативно-издирвателни работи. Засега нямаме заподозряно лице”, каза още прокурор Георгиева.

След аутопсия трябва да се разбере и кога точно е била убита възрастната двойка. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.