По време на забавното пътуване имаше и предложение за брак

Стотици Дядо Коледовци на мотор преминаха в шествие по улиците на  Велико Търново.  Те събират пари за деца в неравностойно положение, а по време на забавното пътуване имаше и предложение за брак.

По обед започна рокерското шествие на над 300 великотърновски мотористи, облечени в костюми на Дядо Коледа. Водещ белобрад старец на всички е шампиона по мотокрос Георги Недев, който обобщи смисъла на шествието.

„Преди всичко най-желаните пожелания са за здраве и отново да сме в стария ритъм на живот и всички хора да са много по-щастливи и занапред”, каза той.

А Снежанка предаваше на живо в социалните мрежи. Точно по обед шествието спря на едно от ключовите кръстовища, където моториста Никола взе своята приятелка от публиката и й предложи брак.

Рокерите-Дядо Коледа преминаха покрай три защитени жилища, за да зарадват деца в неравностойно положение с подаръци, като средствата събраха всички участници в мото-дефилето.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.