От компанията обясниха ограничението с възможен пробив

Достъпът до акаунта за ваксина срещу коронавирус „Спутник V“ в социалната мрежа Twitter беше временно ограничен, съобщи Руският фонд за директни инвестиции (РФДИ), цитиран от РИА Новости и "Фокус".

"Профилът на @spitnikvaccine в Twitter е ограничен. Ние разследваме причините за това", съобщиха от Фонда.

„Чрез Twitter ние открито споделихме цялата информация за ваксината и как тя работи. Чрез Twitter ние предложихме на AstaZeneca да използва един от компонентите на ваксината „Спутник V“ и се съгласихме да проведем съвместни клинични изпитвания,“ гласи съобщението на Руския фонд за директни инвестиции. Оттам помолиха всички абонати на акаунта да се свържат с Twitter и да помолят компанията да върне достъпа до акаунта

Часове по-късно акаунтът бе деблокиран, а от Twitter обясниха, че ограничили достъпа до акаунта на ваксината заради възможен пробив от Вирджиния.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.