Осемте звездни участника изправиха на крака жури и публика с талант, настроение и оригинални образи

Истинско шоу, достойно за най-добрите, постави „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars, през изминалата вечер. „Очаквам от участниците чудеса от храброст! Те вече са минали през шоуо и вероятно ще бъдат впечатяващи. Трябва да направим шоу, което да вдигне духа на зрителите и да им вдъхне надежда, че скоро всичко ще бъде по-светло“, сподели продуцентът на „Като две капки вода“ – Магърдич Халваджиян. Още в първите минути на шоуто на сцената се появи Димитър Рачков, който символично предаде щафетата на своя колега Геро. „Геро е един от най-талантиливите актьори, които аз познавам, обичам и подкрепям. С вас съм и ви желая успех, колеги!“, заяви Рачков, който загатна за ново приключение в телевизиония ефир на 7 март от 20:00 ч.

Първи лайв на девети сезон на "Като две капки вода" - All Stars (ГАЛЕРИЯ)

Първо място в първата вечер на преобразяванията зае миналогодишният победител – Фики, който изправи на крака публиката с образа на Дони и песента „Уморени крила“.  

 

Вечерта беше открита от Къци Вапцаров, който влезе в ролята на вокала на Rammstein – Тил Линдеман сред отломки от автомобили и пламъци. С първи двоен образ за сезона се яви Милица Гладнишка. Дуетът на Барбара Стрейзънд и Луис Армстронг придоби автентично звучене, благодарение на гласа на джаз дивата, а това спечели и одобрението на журито.

 

 

Рафи на свой ред оглави рок титаните Kiss, а Поли Генова влезе в ролята на Лейди Гага с присъщото й умение да създаде истинско шоу. „Човек не може да предвиди колко силно ще тупти сърцето му от вълнение!“, сподели певицата, завръщайки се на една позната сцена. „Обичам интелекта и чувството ти за самоирония!“, заяви Хилда за изпълнението на краля на фолка AZIS. С чувство за хумор той сподели, че подсакчането на сцената се е оказало най-голямото предизвикателство от образа на Джоуи Темпест от Europe. 

„Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars стартира с промени в гласуването и много изненади

 

„Осем години по-късно се завръщам на сцената на „Като две капки вода“. Рокът е един от стиловете, които най-много обичам, а KISS една от любимите ми групи. За мен това ще е огромно изпитание. Пол Стенли е висока топка и голямо изпитание, но ще бъде още по-голямо забавление за мен“, сподели Рафи.

„Много съм развълнуван. Ще дам отново максимума от себе си. Избрах тази песен, защото ми е любима“, категоричен бе Фики.

 

 

„Супер развълнувана съм. Най-трудно ми беше да ми стигне въздуха в това динамично изпълнение“, каза Поли Генова за изпълнението си на парчето Stupid Love на Лейди Гага. 

„За мен е огромно щастие да съм отново на тази сцена. Смятам, че тази песен е страхотна за откриване на шоуто. Тук съм, за да спечеля“, сподели Кралят на поп фолка AZIS

AZIS: Ден преди старта на „Като две капки вода“ – All Stars

 

С осанката на Бони Тайлър, дрезгав глас и замечтан поглед Михаела Маринова обра овациите и на свой ред вдигна публиката на крака. В „Като две капки вода“ влизам с голям ентусиазъм, защото знам, че тук ще видя някои от най-добрите колеги!, сподели Софи Маринова, минути преди да се преобрази в индийската певица и актриса Ашвария Рай. „Ти си едно истинско съкровище!“ заяви Хилда Казасян.

 

 

Следващата седмица Къци ще рапира като Ицо Хазарта, а AZIS ще влезе в ролята на своята колежка Елвира Георгиева. Милица Гладнишка ще скочи право в 90-те с 2 Unlimited, а Рафи ще изпълни една от най-съблазнителните песни на Бритни Спиърс. Поли Генова ще трябва да избере едната половина на дует Ритон, а Софи Маринова отново ще има среща с рок музиката като Дейвид Лий, а Михаела Маринова ще вземе малко от емоциите на Веско Маринов. Победителят за вечерта Фики ще влезе в ролята на Шърли Беси.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.   

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.