"Тя е американка, не разбира", твърди свещеникът

„Тайната” сватба на принц Хари и Меган Маркъл не е била нищо повече от личен разговор с архиепископа на Кентърбъри. Това заяви висш духовник, който разследва казаното от херцогинята. Маркъл заяви в интервю пред Опра, че двамата с Хари са сключили таен брак три дни преди пищната церемония, на която зрители от цял свят станаха свидетели.

ПРИЗНАНИЕ: Меган и Хари се оженили тайно

„Меган е американка, тя не разбира. Не е имало никаква тайна сватба. Това е бил един най-обикновен личен разговор”, заяви духовникът. Той сподели, че след това изказване е получил много заявки за „лични церемонии”, които не е имало как да изпълни. Свещеникът твърди още, че изказването е породило голямо объркване и много двойки са искали обяснение от архиепископа.

Гневен принц Уилям: Не сме расисти!

„Това постави нас, свещениците, в трудна позиция по отношение на това какво представлява сватбата за Англиканската църква. Трябва ли в тези времена на пандемия да отменим изискването за свидетели? Можем ли да правим частни сватби в задните дворове? Бракът стана ли просто един договор, подписан и с църквата”, пита духовникът.

"Шарли Ебдо" с нова провокация - за кралицата и Меган Маркъл (СНИМКА)

СЕКС, ЛЪЖИ И АБДИКАЦИЯ: Скандалите в британското кралско семейство (ГАЛЕРИЯ)

"Гардиън": Меган и Хари срещу институцията - красивата приказка, станала свирепа

Бъкингамският дворец с първа реакция след интервюто на Хари и Меган

След интервюто на Хари и Меган - какви са реакциите на Острова

Меган пред Опра: Мислех за самоубийство, чувах коментари за цвета на кожата на Арчи