Вижте как можете да помогнете

Доброволци осигуряват трапеза за Великден на възрастни, болни и самотни хора. Всеки може да подкрепи инициативата във Facebook групата „Бъди добър! Прави добро!”. Румяна Попова ни среща с болката и надеждата в село Вировско.

Стефан Вълов работи дълги години във врачанската печатница преди тя да фалира. След това той се върнал на село в бащината къща. Там преди 8 години замръзнал в снега, после заради тромб се наложило да му ампутират крака. Затова мъжът, който още не е навършил 60 години, твърди, че инвалидната количка е най-добрият му приятел.

Благотворителността у нас набира сили (ВИДЕО)

Добри хора решили да зарадват Стефан точно за Великден. Групата „Бъди добър! Прави добро!” инициира в социалните мрежи благотворителна кампания за хора като него.

„Събираме главно хранителни продукти, свързани с празника, който наближава. Искаме на всяка една маса да може да поставим козунак, яйца, зелена салата, месни продукти. В тази криза, в която се намира страната, не мислех, че ще има хора, които да откликнат, но за мое щастие желаещите да се включат са страшно много”, обясни Мая Методиева.

Доброволците от групата се надяват да могат да доставят радост на още много хора и твърдо вярват, че ще успеят, защото желаещите стават все повече и повече.

Доброволци се нуждаят от превоз за храната, която раздават на нуждаещи се

 Всеки, който иска да се включи може да го направи по следните начини.

1. Банкова сметка:

Име: Бъди добър! Прави добро!

iban: BG92STSA93000027583585

2.PayPal:

bdpd@abv.bg

https://www.paypal.me/badidobar

3.Еконт:

гр.Враца офис до бл. 32

за Мая Методиева

тел. 0876222189

4. EPAY. BG

КИН:2045973309

email: maya_evgenieva@abv.bg

Или чрез лично предаване на продуктите.