Главният сценарист на медицинския сериал разказа в „На кафе” какъв завършек да очакват почитателите на поредицата

След единадесет сезона и стотици епизоди дойде краят на обичания сериал. Тази вечер в 20:00 ч. предстои зрителите да видят последния епизод, в които героите ще направят своите последни избори. „Финалът е като истински финал този път, защото всеки път ние си мислим, че стигаме до финала, но това никога не се оказваше вярно до момента. Този път това е факт, наистина дойде финала на „Откраднат живот”. На нас с колегите сценаристи много ни се искаше да направим нещо много захаросано, като използвам тази дума без да влагам нищо негативно в нея. Искахме да е такъв и мисля, че зрителите ще получат една хубава сладка доза довечера”, повдига завесата главният сценарист Христина Апостолова.

Тя загатва, че ще видим и продуцентът Евтим Милошев в роля, но каква ще бъде тя – ще стане ясно довечера в 20:00 ч.

Лекарите от "Св. Анастасия" с опит да започнат начисто в големия финал на "Откраднат живот"

От самото начало до днес зрителите видяха както силно драматични моменти, така и комични и дълбока обич. „Много обичам любовните истории в този сериал, може би защото наистина се получиха”, споделя Апостолова.

Главният сценарист на медицинската драма признава, че за последните пет години е получавала вдъхновение за сюжетни линии в поредицата от истории от нейния живот, на приятели и други, дори се е случвало да сънува герои. „Катя Кръстева много често ме е преследвала насън. Дори съм опитвала да си запиша нещо, което е казала”, разказва с усмивка Христина.

Евтим Милошев и Марта Вачкова: „Откраднат живот” е обмен на обич

„Много е важно, когато имаш някоя конкретна идея, с медицинска тематика да се срещнеш с точните хора, които да те въведат, да отворят вратите, но по начин, че да не те стресне, а да видиш една друга страна на този свят. За нас това са всички лекари, които работиха с нас през всички тези години. Много благодаря на всеки един от тях, че ме въведоха в това море медицината и не ми позволиха да се удавя”, каза развълнувано сценаристката.

Не пропускайте финалната развръзка тази вечер от 20:00 ч. в последния епизод на „Откраднат живот” по NOVA.  

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY