Според нея кампанията ще бъде тежка и мръсна, ще се съчинят компромати, с които да ударят „Изправи се! Мутри вън!“

"След изборите ще изчистим службите, за да спрат да бъдат за политическа употреба. Операцията "Чисти ръце" на Бойко Рашков трябва да бъде продължена, но да има и законодателна инициатива. Ако трябва службите ще бъдат преосновани". Това заяви лидерът на „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова в "Неделята на NOVA".

От "Изправи се! Мутри вън!" ще предложат създаването на анкетна комисия, която да установи подслушванията. Нейното мнение е, че кабинет, съставен от партиите на протеста след вота на 11 юли ще има, защото това е очакването на гражданите.

"Част от министрите продължават линията на Комисията за ревизия на управлението на ГЕРБ. Осветяването на истината ще продължи, идва Видовден", сподели Манолова.

Тя опроверга слухове за това, че Борисов я е избрал за омбудсман и й е помогнал за операция.

"Изправи се! Мутри вън!" откриха кампанията си в пловдивския квартал "Капана"

"Почтеният бизнес може да бъде спокоен, той не иска да плаща ангария по 40 %, иска да работи спокойно, ще му го осигурим в следващото управление", коментира лидерът на „Изправи се! Мутри вън!“.

Манолова призна отново, че се е срещала с Васил Божков преди кметските избори. Но според нея финансовият министър на Борисов не е събрал 700 млн. от хазарт.

"Очаквам много тежка и мръсна кампания. На изборите в София се изправих срещу мутрите, те бяха направени от ъндъграунда, оттогава досега се води кална кампания срещу мен и хората ми. Със сигурност ще съчинят компромати, с които да ни ударят", заяви още Мая Манолова.

Целия разговор гледайте във видеото.