Лидерът на ВОЛЯ изрази съмнение, че вотът му ще бъде отчетен правилно

„За първи път сме свидетели на безпрецедентния брой "маймуни", които се опитват да се качат на клона, наречен „управление на България”, за да я ограбват, без идеология, без никакви идеи за развитието на страната и с единствената цел да безчинстват в родината ни. Гласувах за това, заедно с останалите българи, да спасим България и да не ги допуснем до властта”. Това заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки, след като упражни правото си на глас.

Запитан как се е справил с гласуването с машина, той отговори: „За мое учудване, всичко беше нормално. Притеснението ми, както винаги, е за това кой ще отчита резултатите накрая. Не съм сигурен, че моят вот ще бъде отчетен правилно”.

И допълни: „Винаги говоря много преди всички. Единствен аз споменавах още в парламента, че трябва да се броят разписки. Тогава тези, които бяха на власт, не искаха, а тези, които не бяха – искаха. Сега пък новите, които са на власт, не искат. Това е обърканото в България - това двуличие. Надявам се да се случи нещо по-добро у нас”.

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРНИЯ ДЕН ЧЕТЕТЕ ТУК