Коментар на доктор Мирослав Ненков и Тити Папазов

„Със сигурност превърнахме политиката в спорт, който не винаги е с добри резултати. Като гледам каква е картината в момента в Народното събрание”. Това заяви в „Неделята на NOVA” баскетболният треньор Тити Папазов.

Възможно ли е вотът в чужбина да промени коренно резултатите?

„В спорта нещата са по-чисти. Те стават пред очите на хората. Там има правила. Който се провали – много ясно се вижда. На изборите у нас обаче – и провалилият се, и спечелилият – все са победители. Това е един феномен.  По отношение на избирателната активност – впечатляващо ниска е, а не е редно да бъде така”, заяви доктор Мирослав Ненков.

Избирателната активност към 15.00 ч. според "Галъп"

По думите на Папазов преди два месеца се е получила една изненадваща картина, за които опозицията не е била подготвена. „Сега обаче след сериозната кампания, която проведоха „партиите на протеста”, ако те не поемат отговорност – народът няма да им прости. Сеа те трябва да направят компромис. Егото на партийните лидери трябва да остане на заден план". 

"Всеки от нас има два или три дни, в рамките на едни четири години, в които трябва да изрази своето мнение за управлението ан тази страна. Било то н алокално - общински избори, било то - централното - парламентрани избори. Това е минималното усилие, което всеки може и трябва да положи, за да може след това да има мнение в управлението на страната", категоричен е доктор Ненков. 

Целия разговор гледайте във видеото

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРНИЯ ДЕН ЧЕТЕТЕ ТУК