Ина Чочева се срещна с чаровната актриса на снимачната площадка на втория сезон на сериала

Нейната героиня Кера е сред най-емблематичните образи в поредицата, a зрителите ще могат да си припомнят разтърсващата й история и епизодите от първия сезон от тази вечер в 20.00 ч. по NOVA.

Орлин Павлов влиза в ролята на мистериозен бизнесмен

„Мина много време от първия сезон и имах нужда да си припомня някои неща. Да изгледам отново епизодите. Стартираме втори сезон с нови сили и с много нови сюжетни изненади. В него Кера ще остане на по-заден план, но не мога да издам нищо повече.“

ВРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКИ СЕРИАЛИ: Милена Фучеджиева за силата „Да бъдеш” и за новия сезон на „Пътят на честта“

„Всеки компромис в името на децата си заслужава. От друга страна смятам, че само ако си щастлив като личност, можеш да дадеш на някой друг нещо хубаво. Личното ни щастие е изключително важно. Трябва да го търсим, а компромисите да ни носят радост, а не мисъл, че сме ощетени. Ако има обич, подкрепа и взаимност между мен и хората, които обичам, то аз съм богат човек“, категорична е талантливата актриса.

А как започна историята в „Пътят на честта“, зрителите могат да си припомнят от 12 юли. Първият сезон на драматичния сериал ще бъде излъчван всеки делничен ден в 20:00 ч. по NOVA.