Звездата вдигна купон в Пулия за рождения си ден на 16 август

Празникът никога не свършва за американската поп дива Мадона, пише италианският в. "Република". От седмица певицата, нейните биологични и осиновени деца и по-младият й с 30 години от нея годеник Аламалик Уилямс обикалят и купонясват в южната италианска област Пулия.

Към семейството на Мадона се е присъединил и антураж от нейни близки приятели. Компанията пристигна там още в навечерието на рождения ден на певицата. Тя го отпразнува на 16 август с пищно парти в комплекса Борго Егнация. После групата се разходи из улиците на южния италиански град Лече. Накрая бандата на Мадона отиде в белия град Остуни, кацнал на хълм насред маслиновите градини на Пулия.

Там певицата и близките й организираха пищно парти в ресторанта Каза Сан Джакомо. В тържеството се включи и италианската музикална група Терарос и партито приключи с изпълнение на класически италиански хитове.

Мадона и синът ѝ посетиха мултимедийна изложба на Ван Гог в Ню Йорк (ВИДЕО)

Връх в импровизираната програма беше песента Bella Ciao, превърнала се в химн на италианската съпротива срещу фашистите по време на Втората световна война, която Мадона изпя, акомпанирайки си с дайре. Кадри от купонджийските нощи в Пулия на Мадона и компания бяха качени от самата певица в социалните мрежи. На видеото от партито в Остуни в даден момент се вижда как певицата е носена из града на гръб първо от годеника си, а после от сина си Роко, роден от брака й с Гай Ричи.

Мадона: Мястото на Тръмп е в затвора

Гостуването на Мадона и обкръжението й в Пулия породи доста коментари в социалните мрежи. Според някои италианци това е добра реклама за областта и туризма, но други се питат кога шумната и безделна компания ще си тръгне. Трети пък припомнят, че в Пулия има и други чужди знаменитости, чието присъствие е по-сдържано и въпреки това е добра реклама за областта. Такъв е например случаят с британската актриса Хелън Мирън, която има вила в провинция Саленто в областта и която по-рано през годината засне в Пулия шеговит рекламен клип в полза на ваксинацията срещу коронавируса.

Източник: БТА