Програмата на формацията на Кирил Петков и Асен Василев ще бъде готова до дни

Договорът за почтеност е юридически документ, но е и метафора. Подписването му означава, че човек няма мръсни тайни. Това обясни Калина Константинова от "Продължаваме Промяната" в ефира на "Твоят ден". И допълни, че програмата на партията ще бъде готова до дни.

"Кирил Петков ми каза "Имам нужда от теб, ти имаш експертизата. Имам нужда от някой, който да ми пази гърба и на когото имам доверие". Ще има много изкушения и трябва да събереш отбор, който ще им устои", каза още Константинова.

"Ние сме прагматици. Идеята не е да обслужваме идеологии, а да знаем какво има на масата. Има задачи, които изискват десни политики, а други - по-социална насоченост. Затова не можем да се капсулираме", смята тя. 

Константинова потвърди обявената от Ицо Хазарта новина, че той се кандидатира за депутат от "Продължаваме Промяната" и допълни, че в листите ще има още изненади.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.