Не пропускайте новите епизоди на криминалната драма всеки делничен ден от 22:30 ч. по NOVA

Две брутални убийства белязаха съдбата на някои от героите в „Братя“ и ще предизвикат чудовищни последици в следващите епизоди на криминалната драма тази седмица по NOVA. След смъртта на Снежа и Огнян нищо повече не може да остане същото. В живота на Лора настъпва пълен обрат – тя изпада в нервна криза след престъпното деяние и не може да се справи с шока, че е убила човек. Извършеното в момент на отбрана престъпление не й дава мира и тя не знае какво да предприеме. Страхът я подтиква да се крие, а съвестта й говори да се предаде. На кой от инстинктите си ще се довери и дали някой може да я измъкне от ужасяващата ситуация, в която сама се е поставила?

Йоанна Темелкова за любовта, възрастта и сцената

Драматичен обрат разтърсва и живота на Драго, който в един ден научава за смъртта на двама от най-близките си хора – неговата майка и личният му охранител, доказал се в годините като един от най-лоялните и предани приближени. Тежкият удар го уцелва право в сърцето и той отказва да повярва, че този кошмар може да е истина. Драго дори започва да подозира, че черната серия е дело на един и същи човек, който екзекутира всичките му близки, започвайки от брат му Борис, майка му Снежа и неговия личен бодигард Оги. Какво го кара да вярва в тази теория и дали ще намери следи, водещи към истинските извършители на страшните деяния?

Шокиращ обрат на действието в „Братя“

Филип следи разпространението на новината за смъртта на Снежа и много внимателно редуцира рисковете да попадне, под каквато и да е форма, сред заподозрените за убийството. Той дори се опитва да бъде подкрепа за Драго в трудния момент. Озадачава го единствено внезапното изчезване на Огнян, на когото Марин вече е поверил случая „Топал”. Наред с това, Карамитев дава задача на асистента си да разбере с кого е говорила Снежа по телефона малко преди убийството. До къде ще стигне личното му разследване, какво ще предизвика то и дали ще успее да заблуди сина си, следвайки своя коварен план?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.