Не пропускайте новите епизоди на криминалната драма всеки делничен ден от 22:30 ч. по NOVA

Затъването на Симеон в престъпния свят изглежда почти безвъзвратно. Лично разработил апликейшън за търговия с наркотици и нелегални залози за „Арол Холдинг“, той сам поставя дейността си в полезрението на ГДБОП. Една крачка води до следващата и Симо вече нито може да откаже съдействие на мафията, нито може да се предаде, защото го грози сериозна присъда. Дори в най-големите си кошмари, Калин никога не би предположил, че синът му е в основата на даркнет, която с колегите следователи разследват от известно време. Той даже се допитва до него за принципа на действие на такива платформи, което провокира Симо да се осъзнае и да опита да заличи своите следи в мрежата. Но това му създава още повече главоболия, защото попада на група хакери, които брутално го изнудват, надушвайки опасната ситуация, в която се намира момчето. С помощта на специалист от „Киберпрестъпност“ следователите атакуват сървърите, на които се намират всички данни от апликейшъна и са на крачка от локализирането на IP адреса, от където се управлява цялата система. Ще стигнат ли до жилището на Симеон и ще се сблъска ли Калин с шокиращата истина за сина си, или момчето ще има късмета да се отърве незабелязан при полицейското разследване?

Ще излезе ли наяве тайната на Юлия в „Братя“?

След множество изпитания и драматични обрати, Лора и Драго най-накрая откриват път един към друг и взаимната им любов получава шанс да оцелее. Старите чувства се завръщат с пълна сила – той осъзнава, че Лора е единственото истинско нещо в живота му и е решен да я задържи до себе си, въпреки превратностите на съдбата. Тя, от своя страна, едновременно е много щастлива, но и ужасно уплашена, защото твърдо вярва, че човек не може да прескочи възмездието за грешките си. Имат ли силата наистина да изтрият миналото и да заживеят мирно и хармонично, като нормални хора? Или натрупалите се драматични събития са белязали двамата влюбени необратимо завинаги? И какви изпитания предстоят за тяхната връзка от тук нататък?

Ще повярва ли Драго на Лора в „Братя“?

Радо Андреев се дразни, че Александър Акарди – новопоявилият се брат на Денис, се разпорежда като шеф в тяхната групировка и вече сам взима важни решения. Получил картбланш от Топал, той дори започва да вербува хора от подземния свят, работили преди това при Райков и Карамитев. Андреев отказва да приеме, че организирането на бизнес срещи и разпределянето на територии се случва без неговото знание и не може да си обясни, защо Денис продължава да гласува толкова голямо доверие на ММА-боеца. Ще се вслуша ли бизнесменът в предупрежденията на дясната си ръка и има ли Радо правилен ход, за да защити своите позиции, без да отстъпва от тях?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.