Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Драго и Лора са готови да отпътуват от страната. И двамата споделят доброто усещане, че са взели правилно решение, слагайки на първо място тяхното общо щастие и любов. Лора дори си позволява отново да помечтае за най-ценното, което загубиха в миналото – детето си. В нейните най-смели надежди, тя се моли да имат бебе и да започнат нормален живот, оставяйки зад гърба си болката и страховете от миналото. Шокираща среща ги изважда от унеса и заплашва красивите им планове, но Драго е решен да неутрализира всяка пречка по пътя към мечтите с любимата жена. Кой се намесва в личното им пространство в този решителен момент, когато слагат основите на бъдещето си, какво иска от тях и как ще повлияе ли на събитията?

Ще се откаже ли Денис Топал от империята си в „Братя“?

Случайно научавайки, че Топал напуска страната и то без последствия, Калин не е на себе си от ярост. Той осъзнава, че вероятно вече е изпуснал своя най-голям враг и не може да си го прости. Инспектор Йосифов изисква от подчинените си в отдела спешни действия за залавянето на останалите важни клечки в „Арол Холдинг“ – Радо Андреев и Александър Акарди. Самият той се отправя на внезапна проверка в залата на Денис, където по информация на полицията се организират нелегалните ММА боеве и тайните срещи между наркобосовете. Какво е намислил Калин и дали ще успее да събере повече информация със своя нов ход, преди изцяло да се е дискредитирал пред ръководството на ГДБОП заради серията от неуспешни полицейски акции?

Драго и Лора решават бъдещето си в „Братя“

Напрежението у Сандо расте непрекъснато, защото се опитва да наложи своите правила в поетата от брат му групировка, но продължава да среща силен отпор от страна на Радо. Андреев отказва да приеме авторитета на ММА-боеца и атакува почти всяко негово решение. Изпаднал в немилост сред цялата група, Акарди не се отказва, а търси начини да покаже уменията си и да се наложи като лидер. Интересен контакт провокира вниманието му, когато той научава името на силен играч от чужбина, който търси партньорства в България за разработване на нови наркоканали у нас. Кой е той и дали това е шансът на Сандо да направи голям удар, доказвайки, че е достоен за мястото на Денис?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.