По думите му, ако не отиде на балотаж, самият Лозан Панов ще каже кого ще подкрепи

"Имаме един сблъсък на много лична основа между Борисов и Радев. Превърнаха въпрос, който заплашва устоите на нацията, в лична битка. Няма никакъв шанс тя да спре. Ако искаме да излезем от порочния кръг, трябва да заложим на почтен човек, който не е част от тази лична война - на Лозан Панов". Това заяви доц. Васил Гарнизов от Инициативния комитет на Панов в ефира на "Твпят ден" по NOVA NEWS.

Той смята, че президентската кампания е много динамична. А ако не отиде на балотаж, самият Панов ще каже кого ще подкрепи.

"От първия ден на кампанията Лозан Панов и Мария Касимова-Моасе са от град на град. Той бързо съблече тогата на съдия и влезе в обувките на спринтьор, кандидат, който за максимално кратко време да бъде разпознат от много хора", каза той.

По думите му позицията на Панов е ясна и последователна. "Той казва, че се е обръщал към президента с твърдението, че съдебната система не работи и ще ни довлече бели като нация. Тогава Радев отговаря, че съдът не бива да се политизира. Едва когато гнилата ябълка нахлу в Президенството, той взе истински правилната позиция. Радев нямаше последователни действия през целия мандат относно съдебната система. След като му влязоха в къщичката, обяви поход към корупцията", подчерта Гарнизов.

Повече гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.