Коментар на астролога Мария Василева

През 2022 година ни очаква сериозна равносметка, благодарение на ретроградната Венера. Това каза в ефира на „Събуди се” астрологът Мария Василева. По думите й планетата е носител на ценностната ни система и партньорството, но рядко е ретроградна.

„По време на ретроградната Венера не е добро време за инвестиции, както и за покупка на имоти. Всякакви новости във финансово отношение не са подходящи. Венера е покровителка и на емоциите. Периодът няма да е подходящ за сключването на бракове и започването на нови връзки. Началото на годината ще ни помогне да се обърнем към себе си, да направим равносметка и да сложим край на нещо старо, което вече не ни е нужно”, обясни Василева.

Как да свалим излишните килограми след празниците

По думите й от средата на месец януари и Меркурий ще стане ретрограден.

„Това ще предполага една по-сложна комуникация помежду ни. Всичките тези ретроградни планети ще ни накарат да погледнем навътре към себе си”, допълни тя.

Според астролога 2022 година ще бъде добро време за медицината. В политиката също не се очакват сериозни сътресения, ако обаче политиците успеят да не допуснат грешки.

Кои космически мисии ще очакваме с интерес през 2022 година

„Много зависи как ще подходят управляващите до пролетта. Ако техните грешки не са фатални, обществото ще им има доверие. Ако те сбъркат в началото на годината и решат да създават нови структури, това би довело до недоверие и разместване на пластовете”, каза още Мария Василева.

Целия разговор вижте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.