Той е настанен в болница с черепно-мозъчна травма

Състоянието на пострадалия при масовия бой в Елин Пелин млад мъж остава тежко. Той е настанен в болница с черепно-мозъчна травма. Между 22-годишния Кристиян и неговия нападател отдавна имало напрежение, разказват негови близки.

22-годишен е в болница след масов бой в Елин Пелин

„Последният път, когато се чух с Кристиян, беше адекватен. Говори, не изглежда да е в безсъзнание, но е с мозъчно-черепна травма”, разказа сестрата на пострадалия.

„Има образуван тромб зад очната ябълка и това е предпоставка носът и скулата му още да не са оперирани. Предстои му лечение и се надяваме да няма усложнения”, добави тя.

Масов бой в Дупница, има ранен полицай

По думите й между мъжете, участвали в боя, е имало конфликт от много време. „Имало е намесено момиче, но не е била тя в центъра н конфликта. Сбиването не е било инцидентно, а планирано. Задържани са две момчета, които след 24 часа са пуснати. Едно от момчетата е направило самопризнания за случилото се”, посочи  сестрата на пострадалия.

Повече по темата гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.