Родителите Ралица Авджиева и Николай Иванов са в началото на 30-те

Това е историята на едно българско семейство, което независимо от пандемия, инфлация, политическа криза, цени на ток и парно – има 6 деца. Как се ръководи армия от шестима и дали е същото като да ръководиш държава?

Родителите Ралица Авджиева и Николай Иванов са в началото на 30-те си години, а са заедно от близо 15. Майката споделя, че ражда през три години - 2 двойки близнаци, 4 раждания. "Планове не правим за деца, те си идват спонатнно със съдбата. Ще направим още 2 планирано", казва тя. 

„Историите”: Рая, която купи земя и посади гора (ВИДЕО)

"Вече сме мъдри, ще се вземем в ръце. Бях много притеснен - как ще ги гледаме и обличаме. Дори имахме планирана дата за аборт. Предната вечер се разплаках и казах, че докато съм жив, ще се грижим за децата. И Ралица се обади, за да отмени процедурата", разказа бащата.

И двамата са категорични, че са най-щастливите, откакто имат децата си. И споделят, че мнозина им се чудят, но и им се радват. И разкриват, че един омлет правят с една кора, пералня се пуска два пъти на ден, а таратор се прави в леген. При пътуване пък използват 9-местен бус.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.