Актьорът е един от участниците в юбилейния сезон 10 на хитовото шоу за имитации

Дарин Ангелов съобщи, че ще бъде сред участниците в новия сезон на "Като две капки вода". „Вече официално мога да потвърдя, че ще участвам във формата“, каза той в "На кафе".

„Като две капки вода“ се завръща в ефира на NOVA с юбилеен сезон

„Дъщеря ми Дария, още от времето, когато започна да разбира и да гледа телевизия, е почитателка на предаването. Естествено то е любимо на повечето деца, тъй като в него има песни, танци и е едно прекрасно шоу. Тя много се вълнуваше и постоянно ми казваше, че тъй като съм в театъра, трябва да отида да участвам. Но то не става по желание, а трябва да те поканят. Скоро й разкрих тайната, че ще ме гледа в десети сезон, но тя е във възраст, в която не може да пази тайни. Казах й, че трябва да не казва и това е информация само за нея и за мама. Тя каза "Добре", но попита дали може да разкаже и на учителките в детската градина. Много се вълнува и се радва“, споделя емоциите на дъщеря си Дарин.

Цялото изпълнение на актьора, влязъл в образа на великия български изпълнител Васил Найденов, вижте във видеото.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.